Peopleship is hiring

Business Developers

Peopleship is een innovatieve start-up die de grenzen verlegt in het HR landschap. Vanuit technologie geeft Peopleship data en employer branding vraagstukken vorm met een human touch. Peopleship werkt voor boeiende brands en sterke organisaties. Om onze verdere groei te realiseren kijken we uit naar ondernemend en commercieel talent met passie voor data insights en talent relationship (m/v):

Waar liggen jouw uitdagingen?

Jouw focus ligt op het actief connecteren met boeiende bedrijven en het presenteren van onze talent relationship oplossingen. Je bouwt de “story” achter onze programma’s, en verzekert een unieke positionering en groei. In een glasheldere pitch overtuig je bedrijven en onderhandel je over een samenwerking. Verder analyseer je de marktbehoeften en noden, en breng je deze in geanimeerde presentaties naar klanten en prospecten.

Wie ben je?

We kicken op ambitie en op het nemen van initiatief. Je bruist van energie en je legt de lat hoog. Je bent master of bachelor en je hebt al leuke dingen gedaan in HR project management – of consultancy binnen een commerciële rol. Je wil mee in de vuurlinie staan en de volgende horde nemen. Je bent een ondernemer en je wil altijd dat tikkeltje meer doen voor de klant. Je houdt van een start-up omgeving, combineert denken met doen en uitdagingen geven jou energie.

 

Heb je goesting? Kom langs voor een koffie, vertel wat je wil betekenen en wat je wil neerzetten. Deel jouw visie en ervaring. We zijn benieuwd.

Herken jij je in dit alles en krijg je hierbij een bijzonder gevoel?

Stuur, bij voorkeur per e-mail, jouw profiel naar Roel De Boeck: roel@peopleship.be

Voor bijkomende informatie kan je ons bereiken op 015 42 16 55. 
Jouw kandidatuur wordt professioneel en strikt vertrouwelijk behandeld.

People drinking coffee (at work) illustration