Peopleship is hiring

Data & Employer Brand Specialists

Peopleship is een innovatieve start-up die de grenzen verlegt in het HR landschap. Vanuit technologie geeft Peopleship data en employer branding vraagstukken vorm met een human touch. Peopleship werkt voor boeiende brands en sterke organisaties. Om onze verdere groei te realiseren kijken we uit naar ondernemende talenten met passie voor data insights en talent relationship (m/v):

Waar liggen jouw uitdagingen?

Of het nu gaat over het verder uitdiepen van de Peopleship-oplossingen, het ontwikkelen van klanten, het leiden van projecten, het verfijnen van onze expertise, … bij ons kan je het allemaal vinden. Jouw passie voor talent en neus voor data of employer branding zullen uitgedaagd worden.

Wie ben je?

We kicken op ambitie en op het nemen van initiatief. Je bruist van energie en je legt de lat hoog. Je bent master of bachelor en je hebt al leuke dingen gedaan in HR project management en consultancy met een vleugje data of employer branding. Je wil mee in de vuurlinie staan en de volgende horde nemen. Je bent een ondernemer en je wil altijd dat tikkeltje meer doen voor de klant. Je houdt van een start-up omgeving, combineert denken met doen en uitdagingen geven jou energie.

Heb je goesting? Kom langs voor een koffie, vertel wat je wil beteken en wat je wil neerzetten. Deel jouw visie en ervaring. We zijn benieuwd.

Herken jij je in dit alles en krijg je hierbij een bijzonder gevoel?

Stuur, bij voorkeur per e-mail, jouw profiel naar Roel De Boeck: roel@peopleship.be

Voor bijkomende informatie kan je ons bereiken op 015 42 16 55. 
Jouw kandidatuur wordt professioneel en strikt vertrouwelijk behandeld.

People drinking coffee (at work) illustration