Jouw reputatie als werkgever
meten & verbeteren

De Peopleship Reputation Score is een eenvoudige maar krachtige methode voor het meten van jouw werkgeversreputatie bij sollicitanten en onboarders.

Peopleship network
recruitment

Wat is de Peopleship Reputation Score

Hoe zit het met jouw imago als (potentiële) werkgever? Hoe ervaren sollicitanten en onboarders jouw organisatie en welke ervaringen delen ze met hun omgeving? Waar zitten de heikele punten in je talent journey? En vooral hoe scoort jouw organisatie ten opzichte van andere bedrijven?

De Peopleship Reputation Score (PR-score) biedt realtime inzichten in jouw reputatie als (nieuwe) werkgever en meet hoe sollicitanten en onboarders je organisatie of brand ervaren doorheen de Talent Journey.

 

Bereken de impact op jouw (recruterings)budget met onze handige calculator.
Bereken eenvoudig de impact op jouw recruteringsbudget en het effect van initiatieven voor jouw werkgevers reputatie met onze handige online calculator. 

Hoe meet je de Reputation Score van jouw organisatie

Meet en bewaak de reputatie van jouw organisatie met het unieke online platform van Peopleship en identificeer de drijfveren voor jouw talenttevredenheid. Het online Peopleship platform biedt een eenvoudig, flexibel en geavanceerd feedbackinstrument om jouw ‘talent journey’ te waarderen en bij te schaven. 

Het online platform van Peopleship is technologie onafhankelijk en snel opgestart. Zo ben je meteen klaar voor je eerste surveys. Handige dashboards en KPI’s bieden real-time inzicht over beslissingen die talenten nemen in relatie met jouw bedrijf. 

 

Reputation Score Key Inzichten

Data insights icon

Werkgerversreputatie Score
Iedere organisatie is een employer brand. Zowel bij huidige als potentiële werknemers heeft je organisatie namelijk een imago. De Reputation Score (RS-score) toont jouw werkgeversreputatie dankzij doorgedreven bevraging bij sollicitanten en nieuwe medewerkers.

Magnifier icon

Momenten van de waarheid
Peopleship meet op de 'Moments of Truth.' Zo weet jij hoe sollicitanten en onboarders je organisatie (of brand) ervaren geeft inzichten in het gedrag en de beslissingen die talenten nemen in relatie met jouw bedrijf. Zo heb jij een helder beeld van pijnpunten die moeten worden aangepakt.


Indexes and benchmarks icon

(Prestatie)benchmarks
Met een Reputation Score stel je eenvoudig interne prestatiebenchmarks vast, evenals externe benchmarks zodat je kan vergelijken met concurrenten in de branche. Kwestie van het verschil te kunnen maken en bouwen aan een goede interne en externe werkgeversreputatie

Start nu jouw Gratis Wergeversreputatie Meting

Eindelijk inzicht in jouw imago als werkgever. Vraag onze gratis Reputatie Meting aan en krijg zes weken lang realtime inzichten in jouw reputatie als (nieuwe) werkgever en meet hoe sollicitanten je organisatie of brand ervaren. 

Tabletzuil My Entry, Testperiode

Waarom je Reputation Score meten?

Meer inzicht krijgen, benchmarken, bouwen aan een goede interne en externe werkgeversreputatie… Daar draait het om, bij Peopleship en de Reputation Score. Kortom: bij een future proof HR beleid.

Deze realtime inzichten en data dienen ter optimalisatie van de aanwervings- en onboardingprocessen, om je recruiters efficiënter aan te sturen en talents tot ambassadors van je bedrijf / brand te maken… kortom je werkgeversreputatie verbeteren.
Bovendien stel je eenvoudig interne en externe prestatie benchmarks vast, zodat je kan vergelijken met concurrenten in de branche. Kwestie van het verschil te kunnen maken.