Win vandaag het talent van morgen!

Ontdek hoe toekomstige talenten jouw organisatie vandaag ervaren. 
Verzamel realtime inzichten in de ervaringen en bevindingen van jouw sollicitanten in elke fase van de talent journey. Met My Entry en het recruitment performance platform van Peopleship leer je hoe je succesvol wordt naar de sollicitanten van morgen.

recruitment

Meer inzicht voor meer talent

Ontdek via dynamische dashboards waarom sollicitanten wel of niet voor jou kiezen, hun tevredenheid, persoonlijke feedback en veel meer… Kortom krijg meer inzicht in je werkgeversreputatie en hoe je deze kan verbeteren!

Krijg grip op jouw imago als nieuwe werkgever!

Test nu My Entry zes weken lang vrijblijvend en verzamel unieke inzichten in de ervaringen en bevindingen van sollicitanten in jouw recruitment performance platform.

Recruitment Performance Platform

Talenten aantrekken, onboarden en (ver)binden… Hoe groot of klein de markt ook is, geen enkele organisatie ontsnapt aan de war for talent. Om talenten voor jou te winnen is het vandaag meer dan ooit cruciaal om inzicht te krijgen in het gedrag en de beslissingen van je sollicitanten en hoe zij over jouw organisatie denken. 

  • Waar en waarom win of verlies je talenten tijdens het rekruteringsproces?
  • Hoe renderen jouw investeringen op vlak van talent sourcing & branding?
  • Hoe scoort jouw organisatie en employer brand ten opzichte van andere bedrijven?

De oplossing: het Peopleship recruitment performance platform. Meet op de ‘Moments of Truth’ en krijg inzichten in de ervaringen en bevindingen van jouw sollicitanten in elke fase van de talent journey en stuur bij waar nodig…

Hoe het werkt

Dankzij My Entry bevraag je eenvoudig jouw sollicitanten en win je het vertrouwen van jouw talenten door je recruitmentprocessen te optimaliseren en af te stemmen op jouw toptalenten

Na elk sollicitatiegesprek of contact geeft elke sollicitant anoniem feedback op een tabletzuil of via een remote oplossing. Hier delen zij hun beleving op een zeer eenvoudige en intuïtieve manier en vooral op het moment van de waarheid.

 

recruitment
Recruitment performance / My Entry icon
My Entry, recruitment performance platform
Bevraag eenvoudig jouw sollicitant
met My Entry

Sollicitanten delen hun ervaringen anoniem via een tabletzuil of onze remote-oplossing gedurende alle fases van het sollicitatieproces. 

My Entry
Ga aan de slag met je concrete recruitmtent performance inzichten.

Log in op jouw platform en krijg waardevolle inzichten in jouw recruitment performance en die van de markt, aan de hand van dynamische dashboards.

recruitment

Jouw reputatie als werkgever in kaart

Hoe ervaren de sollicitanten jou vandaag? Wat vinden ze belangrijk en wat onthouden ze over jou als werkgever? Leer op de noden in te spelen. Ook in deze moeilijke tijden is het cruciaal om vertrouwen te winnen bij nieuwe talenten. Met My Entry van Peopleship breng je de beleving in elke fase van de talent journey in kaart.

Ons platform helpt jouw organisatie op meerdere manieren: 

  • Krijg waardevolle inzichten in de performantie van jouw rekruteringsproces
  • Groei in de strijd naar jouw future workforce
  • Ontdek via op maat gemaakte dynamische dashboards exact waar het goed en fout loopt
  • Maak gebruik van de voorspellingen en leer hoe je succesvol wordt naar de sollicitanten van morgen 

Met onze handige online calculator bereken je eenvoudig de impact van sollicitantenbeleving op jouw rekruteringsbudget. 

MyStart_VRTCL@3x

Ontdek wat we ook voor jouw onboarding performance kunnen betekenen!

Met My Start van Peopleship meet je de ervaring en beleving van je onboarders op de momenten van de waarheid en krijg je concrete inzichten over waar, waarom en wanneer je talenten wint of verliest!

Wise logo greenorange

Peopleship nodigt je uit om naar haar WiSE website te surfen.

Welkom in een nieuwe wereld van solliciteren,
met meer transparantie, betrokkenheid en tevredenheid.