Maak van je starters blijvers

Ontdek waar, waarom en wanneer je talenten wint of verliest. Leer hoe belevingen en ervaringen tijdens de onboarding periode invloed hebben op jouw organisatie. Met My Start en het onboarding performance platform van Peopleship leer je hoe je jouw starters doet blijven.

People drinking coffee (at work) illustration

Beter inzicht voor betere relaties

Verzamel realtime inzichten in jouw reputatie als nieuwe werkgever. Ontdek hoe onboarders je organisatie (of brand) ervaren, hoe zij je bedrijf aanraden (of afraden). Begrijp hoe je de kritische onboarding touchpoints kan verbeteren dankzij de slimme en dynamische dashboards en leer hoe je je relaties kan verbeteren. Deze unieke inzichten zijn key voor je ROI en om het behoud van je talenten te waarborgen. En dat rendeert op lange termijn.

 

Onboarding Performance Platform

Jouw starters bepalen vandaag mee hoe jouw werkplek er morgen zal uitzien. Maar hoe ervaren je onboarders hun nieuwe werkplek? Zijn ze wel tevreden? Waar loopt het goed of fout tijdens de onboarding? En belangrijker: wat kan jij als organisatie doen?

Met My Start en het onboarding performance platform van Peopleship:

  • Ontdek je waar, waarom en wanneer je talenten wint of verliest. 
  • Meet en verbeter je de beleving en ervaringen van je onboarders in relatie met jouw organisatie.
  • Begrijp je hoe veilig talenten hun nieuwe werkplek ervaren. 
  • Analyseer je of je selectie- en onboarding-investeringen renderen en beter ingezet kunnen worden. 

Meet de loyaliteit en ervaring van jouw starters. Verzamel inzicht in jouw reputatie als (nieuwe) werkgever en hoe starters jouw organisatie ervaren. Word sterker in het behouden van sterk talent.

live demo

Live demo op maat van jouw organisatie

Vraag jouw live demo aan en ontdek hoe My Start en het Onboarding Performance Platform jou kan helpen met het behouden van sterke starters

Inzicht in jouw aanzien als nieuwe werkgever

Laat je starters vandaag bijdragen in het verbeteren van de begeleiding van je nieuwe medewerkers van morgen. 

Met My Start geef je startende werknemers de kans om hun ervaringen en belevingen tijdens hun onboarding periode te delen. Via een gebruiksvriendelijke app worden korte vragen* aangeboden die op intuïtieve manier beantwoord kunnen worden. Via dynamische dashboards krijg je slimme inzichten in de feedback van al jouw starters over jouw hele organisatie heen en leer je waarom ze zich engageren of niet.

* Het aantal vragen en de timing kunnen aangepast worden in functie van het onboarding-traject per bedrijf.

 
MyStart_VRTCL@3x
My-Start-phone
Bevraag eenvoudig jouw onboarders
met My Start

Onboarders delen hun ervaringen via hun eigen device anoniem gedurende hun ganse onboarding periode. Ook bij afstandswerken blijft het eenvoudig om feedback en inzichten te verzamelen.

My Entryscreen
Ga aan de slag met je concrete
onboarding performance inzichten.

Log in op jouw platform en krijg waardevolle inzichten in jouw onboarding performance aan de hand van dynamische dashboards.

 

Maak van jouw werknemers ambassadeurs

Vacatures invullen is belangrijk voor de continuïteit van je bedrijf. Maar mensen tot ambassadeur van je brand maken zowaar nog meer. 

Starters hebben een sterke impact op de reputatie van jouw organisatie. Je starters laten groeien tot ambassadeurs is dan ook de droom van elke organisatie. Maar dat is niet vanzelfsprekend. Worst case worden ze destroyers van je organisatie. En dat willen wij voorkomen! 

Door de ervaringen van je starters te optimaliseren in elke fase van de talent journey, zullen zij niet alleen blijven, maar zullen ze je bedrijfsimago positief uitdragen naar kennissen en relaties en vergroot zo ook jouw talentnetwerk.

Peopleship network

Ervaar zelf hoe My Start jouw onboardingproces kan ondersteunen

Doe nu een vrijblijvende Quick Scan van 30 dagen en krijg slimme inzichten in de feedback van al jouw starters over jouw hele organisatie heen.

Recruitment performance / My Entry icon

Ontdek wat we ook voor jouw recruitment performance kunnen betekenen!

Met My Entry van Peopleship meet je de ervaring en beleving van je sollicitanten op de momenten van de waarheid en krijg je concrete inzichten over waar, waarom en wanneer je talenten wint of verliest!