Talent wint wedstrijden, teams winnen kampioenschappen!

Realtime inzichten in de belangrijkste teamdynamieken en behoeften van jouw Teams.
Met My Team en het Team performance platform van Peopleship werk je aan meer teamsucces ondersteund door al je teamleden.

Beter samenwerken, werkt

Verzamel realtime inzichten in de samenwerking en ervaringen binnen jouw teams onderling. Krijg grip op de behoeften en dynamieken van jouw teams. Begrijp wat er leeft en leer hoe je samenwerkingen kan verbeteren dankzij de slimme en dynamische dashboards. Het team performance platform biedt zo key inzichten om jouw teams samen optimaal te laten functioneren.

 

Team performance platform

Binnen een organisatie bestaan er verschillende teams en teamdynamieken. Zo zijn er zelfsturende teams, projectteams, day-to-day teams die aan eenzelfde manager rapporteren en nog veel meer. Om efficiënt samen te werken, moet je weten wat er leeft en begrijpen hoe je kan helpen bij veranderingen.  Om efficiënt samen te werken, moet je weten wat er leeft en begrijpen hoe je kan helpen bij veranderingen. 

Met het Team performance platform van Peopleship verzamel je inzichten in de ervaringen, successen en moeilijkheden van jouw teams. Speel in op de teamdynamieken en behoeften door continu inzicht te krijgen in de werking, verwachting en noden van jouw teams. 

Breng jouw organisatie en werknemers dichter bij elkaar.

live demo

Jouw teamwerking in kaart

Vraag jouw live demo aan en ontdek hoe My Team jou kan helpen met het waarderen van jouw teamwerking onderling

Haal meer uit jouw teams

Elke werkdag ontstaan er nieuwe noden en verwachtingen waar jij als organisatie een antwoord op moet kunnen bieden. Met het team performance platform van Peopleship ontvang je via overzichtelijke dashboards waardevolle inzichten in de veranderingen, onzekerheden en impulsen die invloed hebben op je teams. 

Door op een eenvoudige manier voortdurend inzicht te krijgen in jouw teams is het mogelijk om de belangrijkste teamdynamieken en behoeften in kaart te brengen. Samen met je werknemers ga je op zoek naar antwoorden op de verwachtingen en noden.

Volg de weg naar teamsucces met live hulp van alle teamleden.

recruitment
MyTeam_VRTCL@3x
My Team app
Bevraag eenvoudig jouw teamleden
met My Team

Teamleden over de organisatie heen delen hun ervaringen, verwachtingen en feedback anoniem en via hun eigen device naar keuze.

 
My Team
Ga aan de slag met je concrete
team performance inzichten

Log in op jouw platform en krijg waardevolle inzichten in de teamdynamieken binnen jouw organisatie aan de hand van dynamische dashboards

 

Een nieuw tijdperk met Covid-19

Sinds de COVID-19 pandemie is telewerken de standaard geworden. Voor veel organisaties was dit een hele opgave. Maar ook voor jouw teams! Contact houden met collega’s, efficiënt samenwerken, opdrachten goed afwerken…. Voor veel werknemers was het een hele uitdaging die de nodige stress met zich meebracht. 

In deze bijzondere tijden ondersteunen we management efforts door inzichten aan te reiken over hoe de behoeftes van werknemers verschuiven. Dankzij My Team en het team performance platform van Peopleship krijg je inzichten in de beleving van je werknemers en teams en kan je hulp bieden waar nodig. 

Ervaar zelf hoe My Team jouw teamdynamieken en teambehoeften kan ondersteunen.

Doe nu een vrijblijvende Quick Scan van 30 dagen en krijg slimme inzichten in de feedback van jouw teams over jouw hele organisatie heen.

Recruitment performance / My Entry icon

Ontdek wat My Entry voor jou kan betekenen!

Met My Entry van Peopleship meet je de beleving van sollicitanten op de momenten van de waarheid en krijg je hierover concrete inzichten!

MyStart_VRTCL@3x

Ontdek wat My Start ook voor jou kan betekenen!

Met My Start van Peopleship meet je ervaring en de beleving van je onboarders op de momenten van de waarheid en leer je waar, waarom en wanneer je talenten wint of verliest!