Als organisatie ontdek je hoe en waar het goed of fout loopt tijdens de onboarding via op maat gemaakte dashboards en feedback over toekomstgerichte oplossingen en verbetering van ROI.

Geef je weknemers de kans om tijdens hun onboarding feedback te geven over hun beleving en ervaringen in hun nieuwe organisatie of nieuwe job, door gedurende de eerste 50* dagen in totaal 40* eenvoudige, korte vragen te beantwoorden op een intuïtieve manier. Omdat My Start de feedback van alle starters anoniem verzamelt via de Peopleship app, helpen onboarders jouw organisatie in het verbeteren van de begeleiding van nieuwe medewerkers. 

* Het aantal vragen en de timing kunnen aangepast worden in functie van het onboarding-traject per bedrijf.

demo

Peopleship is een onafhankelijke HR-organisatie die data verzamelt om bedrijven beter te maken in het aanwerven en integreren van nieuwe medewerkers. Daarvoor werkt Peopleship samen met sollicitanten of starters binnen die bedrijven.

Wij gebruiken vanaf heden de ‘Onboarding Performance’ oplossing van Peopleship:

Met deze oplossing wordt de beleving tijdens de onboarding van alle startende werknemers in één platform samengebracht. Het biedt een enorm voordeel om te begrijpen waar en waarom de onboarding-processen goed of minder goed verlopen binnen je organisatie zodat je op de juiste momenten kan bijsturen en ingrijpen.

De beleving van de startende medewerkers wordt verzameld via de mobiele Peopleship app (beschikbaar in de app store en google play store). Via My start stelt de app 40 vragen* aan een startende medewerkers gespreid over hun eerste 50 werkdagen*


*het aantal vragen en de timing kunne aangepast worden in functie van het onboarding-traject per bedrijf. 

Iedere startende medewerker wordt uitgenodigd om, volledig op vrijwillige basis, deel te nemen. Alle feedback wordt anoniem gegeven en verzameld in dashboards die inzichten bieden om ons als bedrijf beter te maken in het onboarden en engagen van nieuwe medewerkers.
De data worden pas gevisualiseerd wanneer er een minimum aantal deelnemers heeft geantwoord. Er worden geen persoonsgegevens gevraagd of bewaard. Er wordt enkel een device ID bijgehouden. De gegevens van het device kunnen nooit herleid worden naar de gebruiker als persoon of toegang geven tot andere gegevens op het device.

Human Resources heeft toegang tot het Peopleship platform dashboard waar alle data opgeslagen worden. Samen met de Human Resources business partner van jouw entiteit of afdeing kan je de resultaten bekijken en analyseren.