‘My Start’ Intro voor startende werknemers

Hey, proficiat met je nieuwe job!
Graag geven we je een woordje uitleg over wat je van Peopleship mag verwachten en hoe jij een verschil kan maken.

Je vindt hier meer details over hoe je met My Start aan de slag kan!
Installeer de Peopleship app nu alvast of ten laatste de ochtend dat je met je nieuwe job start, omdat je alvast enkele vragen zal krijgen over je eerste werkdag.

Peopleship is een onafhankelijke HR-organisatie die data verzamelt om bedrijven beter te maken in het aanwerven en integreren van nieuwe medewerkers. Om dit te bereiken werkt Peopleship samen met sollicitanten of starters binnen bedrijven.

Via de Peopleship app kan je gedurende de eerste maanden in je nieuwe job feedback geven over jouw beleving en ervaring. Je krijgt korte vragen aangeboden en op een eenvoudige intuïtieve manier kan je hierop anoniem antwoorden. Jouw feedback is super waardevol en zorgt ervoor dat je werkgever beter kan beantwoorden aan noden en ervaringen van nieuwe werknemers.

Gespreid over je eerste 50 werkdagen zal je 40 vragen ontvangen. Elke vraag is in minder dan 2 seconden gemakkelijk te beantwoorden. Jij kan dus een positieve invloed hebben op jouw (nieuwe) organisatie in minder dan 3 minuten!

Met deze oplossing krijgt iedereen een stem en de kans om zijn / haar beleving te delen. Organisaties kunnen hieruit lessen trekken en zich beter organiseren rond de wensen en noden van hun talenten.

 

Maak je geen zorgen! De anonieme data worden pas gevisualiseerd wanneer er een minimum aantal deelnemers heeft geantwoord. De antwoorden zijn volledig anoniem en kunnen niet gelinkt worden aan jou persoonlijk.

recruitment